O výrobě

Za účelem zkvalitnění poskytovaných služeb a pro značný zájem o naše výrobky byl pronajat a rekonstruován roce 2003 větší nový provoz v Brně Zábrdovicích na ulici Uzavřená. Provozovna byla rekonstruována v souladu s parametry a požadavky evropské unie. Výroba je prováděna pomocí moderní techniky splňující nejpřísnější požadavky na hygienu. V dnešní době je k plnění a víčkování porcovaných salátů o hmotnosti 100 a 150 gramů používán vysoce moderní plnící automat zabezpečující čistotu a přesnost hmotnostního plnění včetně přivaření víčka.

Při výrobě je kladen důraz na kvalitu a čerstvost použitých surovin. Za tímto účelem jsou pro nás přímo na zakázku a dle specielních receptur, renomovanými českými výrobci, vyráběny některé suroviny jako například šunka, salám vysočina a majonéza.

Výrobní proces probíhá pod pravidelným veterinárním dohledem.
Registrační číslo CZ 7622 62.
Výroba je zabezpečována v chladném prostředí o teplotě do 12 stupňů Celsia.
Výrobky jsou uskladněny v chladícím boxu s 2 stupni Celsia odkud jsou následně expedovány do chladících vozidel.
V dnešní době používáme k distribuci našich výrobků zcela nová chladící vozidla, vybavena registračním teploměrem.

K udržení trvanlivosti našich výrobků používáme výhradně konzervanty na přírodní bázi. Tento způsob konzervace sice nezaručí dlouhou několikatýdenní trvanlivost ale zabezpečí výraznou a lahodnou chuť použitých komponentů.

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek

Created by úspěšný web © Copyright 2006 KAREL BUCHTEL kontakt@bubi.cz | 545 227 876